وردپرس چیست؟

امروزه کاربرانی که تصمیم به داشتن یک وبسایت می گیرند با سیستم های مدیریت محتوای مختلفی آشنا می شوند. در این میان وردپرس با قابلیت هایی که ارائه می دهد توانست به محبوبیت بالایی دست پیدا کند. اما وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ چگونه نصب می شود؟ و اصلا چگونه آن را تهیه کنیم؟ در این آموزش از شارکت قصد داریم تا به معرفی وردپرس بپردازیم.
قبل از تعریف وردپرس ابتدا باید مفهوم سیستم مدیریت محتوا را یاد بگیرید. بر همین اساس توصیه میکنیم مقاله انواع سیستم مدیریت محتوا را مطالعه کنید.
وردپرس چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز است که با کمک آن شما می توانید وبسایت های مختلف را ایجاد کنید. وردپرس به صورت رایگان و متن باز است که میتوان آن را جز دسته نرم افزارهای دنیای آزاد قرار داد.
تاریخچه وردپرس
مت چارلز مولنوگ ( Matthew Charles “Matt” Mullenweg) بنیان گذار وردپرس است که در 27 می سال 2003 آن را به صورت رسمی عرضه کرد. این نرم افزار در ابتدا از سوی وبلاگ نویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می گرفت. اما پس از گذشت چند سال از انتشار و بروزرسانی های مختلفی که در آن صورت گرفت شما قادر خواهید بود که علاوه بر وبلاگ با استفاده از قالب ها و افزونه های مختلف وردپرس هر نوع وبسایتی را راه اندازی کنید.
طراحی ظاهر و قالب وردپرس
وردپرس از خاصیتی به نام پوسته استفاده می کند که کاربران با کمک آن می توانند وبسایت دلخواه خود را طراحی کنند. برای تغییر پوسته وبسایت خود می توانید از بخش نمایش/پوسته ها اقدام کنید. شما می توانید از بخش قالب های وردپرس مجموعه شارکت قالب مورد نظر خود را تهیه کنید. در این بخش برترین قالب های فروشگاهی، دانلودی، شرکتی، شخصی و … وجود دارد.
ایجاد بخش های مختلف در وردپرس با استفاده از افزونه
از دیگر جذابیت های وردپرس می توان به افزونه های آن اشاره کرد، که به کمک آن می توانید بخش های مختلفی به وبسایت خود اضافه کنید. افزونه وردپرس را می توان به عنوان بسته های نرم افزاری کوچک تر وردپرس در نظر گرفت. این بسته ها به عنوان مکمل سیستم مدیریت محتوای وردپرس عمل می کنند و هر کدام وظیفه مخصوصی دارند. برخی از افزونه های وردپرس به صورت رایگان قابل دسترسی هستند و برخی از آنها را نیز باید خریداری کرد.
شما می توانید با مراجعه به بخش افزونه های وردپرس مجموعه شارکت ، افزونه مورد نظر خود را تهیه و استفاده کنید.
رابطه وردپرس و موتورهای جستجو
یکی دیگر از عوامل محبوبیت وردپرس روابط خوب وردپرس و موتورهای جستجو است. وردپرس با طراحی و کدنویسی مناسب برای موتورهای جستجو مانند گوگل بهینه سازی شده است. به همین علت جرات می توان گفت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در بین بقیه رقبای خود در این زمینه بهتر عمل کرده است و یک گزینه عالی برای راه اندازی وبسایت به شمار می آید.
امنیت وردپرس
از دیگر موارد مهم و کلیدی بعد از راه اندازی وبسایت امنیت آن می باشد تا بتوانید از نفوذ و سواستفاده هکر ها جلوگیری کند. وردپرس نیز شامل این مبحت می شود که خوشبختانه با هر بار بروزرسانی سطح امنیتی آن بالا تر می رود.
قوانین ثبت دیدگاه