آموزش بهینه سازی تصاویر وبسایت

آموزش بهینه سازی تصاویر وبسایت

امروز در شارکت قصد داریم تا با مقاله نحوه بهینه سازی تصاویر وبسایت سرعت وبسایت خودمان را افزایش بدهیم.
اگر سرعت وبسایت شما کند باشد و بازگذاری آن بیشتر از 4 ثانیه طول بکشد، بانس ریت یا نرخ پرش وبسایت شما تا 32 درصد افزایش پیدا میکند و این امر کاملا بر خلاف جهت رشد و سئو شدن وبسایت شما است. بنابراین بهبود سرعت وبسایت از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی عوامل مهم موثر بر سرعت وبسایت ، بهینه سازی یا سئو تصاویر است.

امروزه تصاویر در دنیای وبسایت ها تقریبا نیمی از محتوا را تشکیل می دهند ، و اگر میخواهید در نتایج گوگل جز وبسایت های اول باشید باید قوانین و نکات بهینه سازی تصاویر را رعایت کنید. این نکات شامل رعایت فرمت عکس ها و فشرده سازی و بارگذاری تنبل تصاویر (lazy load) است که در ادامه به آن می پردازیم.

برای اندازه گیری سرعت وبسایت ابزارهای مختلفی وجود دارد ، که می توان به ابزار gtmetrix به عنوان پراستفاده ترین آنها اشاره کرد. ابزار gtmetrix از lcp به عنوان یکی از فاکتورهای اندازه گیری سرعت بارگذاری وبسایت استفاده می کند.
lcp سرعت لود بزرگترین محتوای صفحه را اندازه گیری میکند، در نتیجه اگر تصاویر اسلایدر یا بنر سنگین باشند lcp نیز بیشتر است.
” بنابراین ما باید سعی کنیم lcp را کاهش بدهیم ”
یکی از بهترین راه های حل مشکل تاخیر در بارگذاری تصاوریر و کاهش lcp ، بهینه سازی تصاویر است.
این موضوع یکی از فاکتورهای مهم امتیازدهی گوگل به وبسایت شما است.

پروسه بهینه سازی تصاویر وبسایت

منظور از بهینه سازی تصاویر، فشرده سازی آنها با حفظ کیفیت است.

✔️ انتخاب عکس مناسب با محتوا

هنگام ساخت و انتشار محتوا باید حتما تصویری را انتخاب کنید که با محتوای شما ارتباط داشته باشد.

✔️ استفاده از متن جایگزین (تگ alt) برای تصاویر

وجود متن جایگزین تصاویر باعث می شود، زمانی که تصاویر شما دیرتر بارگذاری می شوند متن جایگزین عکس را به کاربر معرفی کند.
سعی کنید همیشه برای تصاویر خود متن جایگزین بنویسید، بهتر است متن جایگزین شما کلمه کلیدی آن مطلب باشد.

✔️ بهترین فرمت را برای تصویر انتخاب کنید.

تصاویر دارای فرمت های مختلفی هستن که شما می توانید با شناختن انواع آن ها بهترین فرمت مورد نظر برای وبسایت خود را انتخاب و به روند بهینه سازی وبسایت خود کمک کنید.

فرمت JPEG یا JPG : از رایج ترین فرمت برای تصاویر است. در این نوع فرمت تصویر حجم بسایر کمی دارد ولی در زمان فشرده سازی با افت کیفیت همراه است. این فرمت برای تصاویر با تم رنگی بالا مناسب است.

فرمت PNG : از حجم بالایی برخوردار است و فشرده نمی شود ولی کیفیت بسیار خوبی دارد. اگر از این فرمت در تصاویر وبسایت خود استفاده کنید ، سرعت بارگذاری بیشتر می شود.

فرمت GIF : برای انیمیشن های کوتاه استفاده می شود ولی حجم زیادی دارد. استفاده از این نوع فرمت تصویر بجز موارد ضروری پیشنهاد نمی شود.

فرمت SVG : بر پایه تصاویر برداری – وکتوری است و می توانید حجم تصاویر مبتنی بر این فرمت را بدون از دست دادین کیفیت کاهی دهید.

✔️ کاهش یا کمپرس حجم تصاویر

یکی دیگر از مهم ترین مراحل بهینه سازی تصاویر وبسایت کاهی حجم آن ها است، که می توانید این کار را با ابزار های آنلاین یا نرم افزار های کاهش حجم یا حتی فتوشاپ انجام دهید.
وبسایت های آنلاین برای کاهش حجم و بهینه سازی تصاویر

imagecompressor.com
یکی از بهترین ابزارهای فشرده سازی تصاویر به صورت آنلاین است. شما به راحتی می توانید تصاویر خود را در این سایت بارگذاری کرده و تصویر فشرده شده خود را دریافت کنید.

tinypng.com
یکی دیگر از ابزار های موجود برای کاهش حجم سریع تصاویر وبسایت بالا می باشد. شما می توانید به راحتی 20 تصویر را به صورت همزمان اپلود و حجم آن ها را کاهش دهید.

compressor.io
این ابزار می تواند حجم تصاویر شما را تا 90 درصد کاهش دهد. ولی می باست تصاویر را به صورت تکی فشرده سازی کنید.

CompressNow
با استفاده از وبسایت می توانید تعداد زیادی از تصاویر را بارگذاری کرده و پس از تعیین میزان فشرده سازی آن ها را فشرده کنید. این ابزار برای مواردی که شما قصد دارید تمام تصاویر را به یک اندازه کاهش دهید بسیار مناسب است.

jpeg-optimizer
همانگونه که از اسم این وبسایت پیداست این ابزار برای عکس هایی فرمت JPEG مناسب است. از مهم ترین ویژگی های این وبسایت می توان به دو عمل کاهش حجم و تغییر اندازه تصاویر به صورت همزمان اشاره کرد.

میانگین امتیاز / 5. امتیاز:

هنوز امتیازی ثبت نشده است.

اشتراک گذاری: